Livsstil

Jubiii!! Pasteller!!! Love it!!!!

Jubiii!! Pasteller!!! Lovet it!!!!
Forårs inspiration fra rikkivanggaard

Jubii!! Pasteller – endelig er kom de fine farver tilbage i modebilledet:-) Jeg er bare sådan en sucker for pastelfarver, hvilket jo så betyder at jeg er knapt så begejstret for f.eks. sort og mørke farver i det hele taget, selvom om jeg godt ved at sort slanker og alt det der. Jeg synes bare at jeg bliver gladere af at bære lyse og blide farver, end når jeg har helt sort tøj på eller andre dunkle farver. Selvfølgelig er vejret da en faktor når jeg vælger farver, men ofte går jeg i beige om vinteren, fordi det bare er flot:-)

Jubiii!! Pasteller!!! Lovet it!!!!
Fede sneakers, ik?
Jubiii!! Pasteller!!! Lovet it!!!!
Oversized trench i luserød, ihhhh!

Forleden var jeg til modeshow hos min dejlige veninde Rikki Vanggaard og der så jeg at de store, lidt oversizede trench-coats kommer igen, du ved fra 80’erne og start 90’erne med lidt hængeskuldre og masser af plads, super fine er de og så i pastelfarver! 

Blondebluser og kjoler virker stadig og nu også i lyse, sarte pastelfarver i stedet for den evindelige sorte blonde, tak!

Jubiii!! Pasteller!!! Lovet it!!!!
Flere lækkerier fra Rikki
Jubiii!! Pasteller!!! Lovet it!!!!
Så fint:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.