Livsstil

Sku’ man skrive en bog?

Sku’ man skrive en bog?

I den seneste tid er  jeg flere gange blevet opfordret til at skrive en bog om mit liv….meget smigrende, synes jeg da godt nok, at nogen synes mit et så interessant at det ligefrem er en bog værdig:-)

“Jamen, du skriver jo alligevel hver dag, så hvorfor ikke koge det hele sammen til en bog?” og “Dit liv har indtil nu da været megaspændende – du har livserfaring som en på 90!”

Jo tak da, livserfaring som en 90-årig – hvem vil ikke gerne have det i min alder??????!!! 

Hmmm, måske gør jeg det en dag – altså skriver en bog…Hvad synes du? Sku’ man skrive en bog?

Hvad skal den hedde? Hvornår skal den starte? Med dag 1? Skal jeg have tilladelse af nogen, som bliver nævnt i bogen? Hvad med billeder? Hvordan får jeg den udgivet? Skal 

Pyyyyhh, der er 1000 ting at tænke på, men jo mere jeg tænker på det, jo mere sandsynligt bliver det, at jeg en dag gør det:-)

Kunne egentligt smaddergodt tænke mig at få nogle input fra dig, hvis altså du selv har skrevet en bog eller kender til processen….

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.