Livsstil

Morgenstund har guld i mund…

image

Morgenstund har guld i mund…

Det skønneste her i verden er at vågne op til sådan en morgen, men sol på agterdækket og guldglimt mellem masterne på nabobådene her i Åbenrå Marina⚓️⚓️⚓️

Sådan nogle morgner har vi haft en del af af her på det seneste og vi nyder det i fulde drag, for vi kan simpelthen ikke andet…

Efter sådan en morgen er det helt pragtfuldt at sætte kursen ud af havnen mod f.eks. Sønderborg, hvor vi for første gang skulle vente på at komme under broen, da vores skib er højere end 5 meter….

Spændende…!

IMG_1760

IMG_1763

IMG_1766

Vel under broen blev vi mødt af dette skønne syn – absolut fantastiske og helt sydlandsk, i hvert tilfælde for mig, som aldrig før er ankommet ad vandvejen til Sønderborg 🙂

Vi har stornydt de sidste par uger, præcis som vi gjorde det i juli måned og har set så mange skønne steder, men det vender jeg tilbage til i de næste indlæg, som kommer som perler på en snor lige om snart….for jeg er nemlig startet på det der nye liv, som jeg nævnte tidligere på sommeren;-)

Laters baby!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.