Livsstil

Hvor skal jeg næsten begynde…siden sidst!?

Hvor skal jeg næsten begynde...siden sidst!?
r o

Hvor skal jeg næsten begynde…siden sidst!? Som var i begyndelsen af november – jeg.har.ikke.skrevet.et.eneste.ord.her.på.bloggen.i.næsten.2.måneder!!!

Det er jo skrækkeligt og jeg har S Å meget der skal ned på ‘papir’ at jeg knapt tør starte med at skrive i frygt for ikke at stoppe før om et par dage – med søvnløse nætter til følge. Sååååh, jeg tager det lige så stille og kommer i gang igen med et indlæg ad ingen, selvom jeg har stof nok til 50;-)

Siden sidst:

er jeg blevet mormor igen!

er Rene blevet farfar!

har jeg endelig fået noget strikketøj gjort færdigt!

er vi så godt som færdige med at indrette os her i Bondehuset aka Sandgaarden!

har hønsene endelig lagt æg til os!

er der blevet omstruktureret lidt rent arbejdsmæssigt!

har jeg fanget T O f…… muldvarper!

er jeg blevet låst inde i hønsehuset!!!! Hvad skete der lige der?

har vi haft Julemanden boende på loftet!

har vi holdt juleaften og 2. juledag for die ganze familie! To be repeated!

Hvis du orker det, så flyver der indlæg på indlæg ud herfra den næste tid, så stay tuned!!

Hvor skal jeg næsten begynde...siden sidst!?
v i e r v e d a t v æ r e i m å l

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.