Livsstil

Babyshower i lyserødt

Babyshower i lyserødt
d e t l y s e r ø d e b o r d

Babyshower i lyserødt blev der ‘surprised’ med forrige weekend, netop da vi var landet fra Spanien, så jeg nåede lige at være med:-)

Min preggo datter har bare de bedste søstre og veninder, som i fællesskab og sammen med daddy-to-be, havde arrangeret den her dejlige overraskelse for hende. O G – hun blev overrasket, faktisk så overrasket at hun måtte tørres om øjnene, men det var glædestårer og det var S Å skønt at se, at al det fine arbejde gav lige præcis den oplevelse som var tilsigtet for hende.

Der var ikke sparet på det lyserøde og gaver var der masser af og vi havde en mega hyggelig dag (selvom jeg jo måtte smutte på arbejde efter et par timer) og hvor var det sjovt og dejligt at få hilst på veninderne igen – nogle af dem har jeg jo kendt siden de blev født og nu har de selv små børn – hvor er livet dog fantastisk♥

Babyshower i lyserødt
h y g g e
Babyshower i lyserødt
s ø s t r e n e o g g u l d k l u m p e r n e
a n d e r s a n d v a r o g s å m e d h u n e r s t a d i g o v e r r a s k e t
Babyshower i lyserødt
1 m å n e d t i l b a g e – s m u k s a k

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.