Livsstil

S Å kom jeg endelig igang igen med træningen!

S Å kom jeg endelig igang igen med træningen!
D E T K Ø R E R

S Å kom jeg endelig igang igen med træningen! I gang med min elskede Pilates! Det har bare stået rigtigt sløjt til på det sidste med min motivation til at træne, sådan lidt mere end en tur op og ned ad trapperne. Altså, vi har da gået vores lange ture på mellem 8 og 10 km, næsten hver dag hernede, men det gør jo ikke det hele, vel. Mormor-armene og balderne skal jo også løftes lidt, for slet ikke at tale om mavemusklerne, som virkelig trængte til at blive aktiveret.

Måske har det også været fordi jeg ikke har haft min allerbedste trænings-måtte med herned;-)!!

What to do, then? Jo, jeg har da bare brugt en madras fra en solseng…Det er I K K E det samme! Slet ikke, men det virker i det mindste så fint, at jeg ikke får øm ryg og knæ, når jeg roder rundt på terrassen og hygger mig.

En kæmpestor sidegevinst ved at træne på terrassen er jo U D S I G T E N og lige i dag kom fåre hyrden forbi mens jeg trænede – superhyggeligt:-) Og så deltager Bobo jo aktivt sammen med mig (jeg kunne desværre ikke få ham med på nogle billeder i dag)og han mener, at han skal være på madrassen sammen med mig – lidt svært, men han forstår det vel engang:-)

Går det ellers godt med jeres træning eller skal I først i gang efter årsskiftet??!! 

M I N T R Æ N I N G S P L A D S
S Å kom jeg endelig igang igen med træningen!
O K A Y U D S I G T T I L T R Æ N I N G E N

 

4 Comments

 • Susanne

  Hej, er første gang på din blog, men bestemt ikke sidste gang 😉
  Kan du anbefale et pilates program eller lign. og hvilken måtte bruger du, har nemlig smidt min gamle ud

  • admin

   Jeg har nogle tudsegamle cd’er med pilates, men nu hvor jeg ikke har en pc med cd-drev længere henter jeg lidt forskelligt fra youtube. Har dog en plan om at mine gode gamle cd’er skal findes på nettet når jeg kommer hjem fra Spanien igen.
   Nu har jeg jo dyrket pilates i snart 20 år så meget af det sidder på rygraden og jeg behøver egentligt ikke noget program, men synes det er superhyggeligt med en skærm at kigge på og så får jeg også fintunet mine bevægelser:-)
   Men prøv at youtube pilates, så får du mange forskellige både danske og udenlandske videoer at gå frem efter:-) God fornøjelse!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.