Livsstil

Hold da maule som tiden flyver!

image
Svanerne er her og er stadig sultne

Hold da maule som tiden flyver! Så gik der lige en uge+ uden at jeg sådan rigtigt opdagede det……

Hvad gik ugen så med? Jo, efter vi kom hjem fra vores første togt med Susie til bl.a Marselisborg havn, var det på kontoret mandag morgen tidligt, og ligeså tirsdag. Mandag fandt jeg også tid til en tur i Haveoasen, for at få opdateret vores planter både ude og inde, på kontoret og i privaten, så nu er alt bare sommerklart. Vi nåede også at besøge dyrlægen med lille Bobo, som skulle vaccineres og have et pas.

Men torsdag morgen blev vejret bare alt for skønt, så vi tog en lynhurtig beslutning og kørte ned til skibet, for at nude de sidste sommerdage i denne omgang og her er vi så nu, men smutter tilbage til Herning i morgen (vejret slår om til regn og kulde) for at hygge med fodbold i MCH arena med fode venner så ellers en uges arbejde på kontoret inden vi sætter kursen mod Danmarks nordligste by for en weekend:-)

image
Pragtfuld morgen på fjorden
Vi bader ude…

Her på det gode skib Susie, har vi haft gæster igen og har hygget, men de er rejst og i morges sejlede vi ud på fjorden for at spise morgenmaden og der blev også lige mulighed for årets første udendørs morgenbad, fantastisk!

Skibshunden Bobo klarer sig fortsat helt utroligt godt her ombord. Han kender efterhånden rutinerne og ved hvor vi gemmer godbidderne;-) og så er han begyndt at komme med ovenpå på flybridge.

image
Skibshunden udvider sit revir
  • og ved I hvad? Svanerne er her!

 

Må I få en helt igennem pragtfuld Pinse!

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.