Livsstil

Noget om at have friske blomster ombord…

image
Ugens buket

Her ombord har vi en regelen at vi altid vil have en frisk buket blomster ombord og den regel har vi overholdt lige fra den første dag, jeg var med ude at sejle. Normalt køber jeg en af de fine buketter, som er bundet og klar til at sætte i vasen, for de kan fås alle steders er super fine og langtidsholdbare. Vi synes det giver dejlig hygge ombord og det ser fantastisk ud:-)

IMG_2446
Minder fra sidste sæson…

De fleste sejlere har ALDRIG friske blomster ombord, fordi det ifølge gammel overtro bringer ulykke ombord. Nu er hverken Rene eller jeg særligt overtroiske, så den regel har vi ganske enkelt valgt at se bort fra, selvom den ifølge overtroen tilmed skulle øge risikoen for brand ombord…..

Nu ikke vi så gerne vide om de skibe som er sunket efter brand, mon har haft blomster ombord…? Ææææhh, vel, det tror vi heller ikke:-)

image
Så fint, ikke?

 

Kun på ET tidspunkt er det umuligt at have blomsterne til at stå fremme og det er jo selvfølgelig når vi sejler. Så står vaserne i vasken, for ikke at vælte rundt på gulvet. Jeg har efterhånden fået indarbejdet en helt fast procedure, som jeg helt automatisk sætter igang, når vi sejler ud.

IMG_1869
Mens der sejles….

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.