Rejser

Hjemrejsedag

 

Hjemrejsedag
L Æ K K E R T S T E D

Hjemrejsedag – U H H H, vi vil ikke hjem!!! Men nu er billetterne jo købt, så der er ingen vej udenom. Heldigvis vender vi snart næsen herned igen, så det går jo nok med et par uger i det midt jyske, mon ikke? Vi har vinket farvel til huset og Bjerget og Promenaden og de smukke aftener – og Skibhunden (som nu næsten er blevet til en ‘Bjerg ged’) er hoppet i sin rygsæk og så er vi på vej til lufthavnen om ganske få øjeblikke.

Vi er på vej hele dagen i dag for vi har en mellemlanding i Paris, så jeg har forberedt et lille indlæg, som kommer lidt senere i dag og som handler om vores road-trip forleden til bl.a. Mijas og Coin, hvor vi havde en hemmelig dagsorden…Glæd jer til at læse med!!

Dejlig søndag til jer alle – nu venter I S K O L D E Danmark:-)

Hjemrejsedag
H I M L E N B R Æ N D E R
Hjemrejsedag
V O R E S S T R A N D

 

 

 

Hjemrejsedag
I N D E F R A

 

Hjemrejsedag
B J E R G E T

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.