Spanien

R O A D T R I P til COIN og MIJAS – part one!

R O A D T R I P til COIN og MIJAS - part one!
H E R S K A B E L I G T

R O A D T R I P til C O I N og M I J A S – part one! Joooo, altså, der er jo dette her hus-projekt, som vi snart skal tage beslutning omkring. Vi er jo ret så glade for at være hernede i varmen i Sunny Spain og vi er for så vidt rigtigt godt tilfredse med det her hus på Bjerget, om vi langtidslejer, M E N vi kunne også godt tænke og lidt mere plads, egen pool, tættere til flere indkøbsmuligheder og mere liv i gaden, sådan med flere restauranter at vælge imellem og flere steder at gå ture og så videre;-)

Derfor bookede vi et møde med fremvisning af et par huse hos en lokal mægler i Alhaurin, som ligger mellem Mijas og Coin. Det er to V I R K E L I G T überlækre huse og vi var helt på røven over dem, da fremvisningerne var slut. Men især det ene har sat sig nogle dybe spor hos os, hvilket Rene allerede om morgenen havde forudsagt. Vi har ellers været afklaret omkring at vi gerne vil købe huset her, som har den her fantastiske udsigt (som man ikke kan få i Coin, der ligger bag bjergene), men efter at have set det her vilde hus er vi kommet i tvivl om hvad vi skal.

Huset vi er forelskede i ligger perfekt og kun 20 minutter fra lufthavnen, stranden og livet ved vandet, men det samme kan jo siges om huset hvor vi allerede ‘bor’. Hmm, huset vi er forelkede i er intet mindre end P E R F E K T og totalt i orden. Der skal ikke males eller flyttes vægge eller fixes fugt eller skiftes hårde hvidevarer eller noget som helst. Det hus fremstår som sprit nyt og kort sagt pisseflot! Men hov, der sad fornuften da lige bag øret og hviskede:” Jamen, er det nu fornuftigt at flytte til et sted, hvor I ikke kender nogen? Er prisen rigtig? Kan I undvære havudsigten?” PFUIIII!!

Bum, bum, bum…what to do now??? Vi tænker så det knager, vi føler efter i maven og vi opremser for og imod et ene og det andet…Gad vide hvor vi ender? 

Efter hus kiggeriet var vi helt fyldt op med indtryk og sultne, så vi kørte til Mijas, hvor jeg aldrig har været før og så fik jeg ellers en guidet tur af min dejlige kæreste, så følg med i næste afsnit!

B E L I G G E N H E D B A G B J E R G E N E

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.