Livsstil

Månedens bloganbefaling – Sarah Louise

Månedens bloganbefaling - Sarah Louise
M E D N O 3 I M A V E N

Månedens bloganbefaling – Sarah Louise – og det er fordi jeg nu har fulgt hende et par år og hun bliver mere og mere ærlig om sit liv efterhånden, som livserfaringerne og livet rammer hende. Det er skønt at få lov at følge med i hele livet hos hende og hendes skønne familie, ikke kun se de polerede og filtrerede  billeder, som mange bloggere benytter sig af.

Hun viser gerne billeder af sig selv på bloggen, hvor hun ligner ud skidt æblegrød efter en nat uden søvn på grund af en skrigende baby og hun fortæller både om børnenes gode og dårlige dage, om det svære og utroligt hårde ved at få et lille barn med start-vanskeligheder i livet, at få et parforhold til at fungere under svære forhold og meget meget mere O G så formår hun stadig at holde fast og være tro mod sig selv og gøre sig ekstra umage for at være den bedste udgave af sig selv hver dag (eller næsten hver dag;-))

En super skøn pige, som jeg altid glæder mig til at se mere til og som jeg virkeligt varmt kan anbefale at følge med hos! TJEK OGSÅ IND HER!

Månedens bloganbefaling - Sarah Louise
S M U K K E
Månedens bloganbefaling - Sarah Louise
M O R T I L T R E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.