Livsstil

Hjælp!!! Navy sko søges!

Hjælp!!! Navy sko søges!
Louboutin – koster 1 million!!! Mindst!!!!

Hjælp!!! Navy sko søges! Jeg ved godt ,at jeg bare kan bestille dem på nettet, men jeg kan altså næsten ikke finde Navy sko nogle steder på nettet….Hvad jeg helt præcist søger er et par S K O – ikke støvletter eller klipklapper, men S K O, fine mørkeblå sko. Jeg har S Å meget Navy tøj – fordi vi sejler så meget – men ingen helt Navy sk!!! Det er sgu da sølle og det skal der laves om på – N U!!

Jeg har Pinterest’ed Navy sko og fundet disse her lækre par, men kan ikke fibne nogle webshops, som forhandler dem – but why??? Det eneste sted hvor jeg kan vælge og vrage i Navy sko er her hos Louboutin, men hold da lige kæft, hvor er de dyre:-) Mindre kan godt gøre det, selvom de selvfølgelig er über-lækre….Hmmmm, måske sku’ man alligevel….?????

Anyways! Hvis der er nogen derude i cyberspace, soom har nogle linke til Navy  S K O, så please, please send dem til mig, inden du sender til andre, ik?;-)

 

Også fede… ??? Anyone?? Kan de købes? Mega flotte, men er de affordable?

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

4 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.