Spanien

Barcelona og Formel 1 – fed tur!

Barcelona og Formel 1 - fed tur!
Vi hygger:-)

Barcelona og Formel 1 – fed tur! Har jeg egentlig fortalt om dengang for nogle år siden, hvor jeg var i Barcelona sammen med Yngste barnet for at se Formel 1? Næh, vel? Nå men, der er egentlig ikke meget mere i det andet end at det var 4 dage for fuld udblæsning, bogstaveligt talt. Med ørepropper og fed motorlyd i en af Europas allersmukkeste byer. Det er måske lidt underligt for en pige, men jeg er ret vild med racerløb og har da været ‘live’ til et par stykker og er da overhovedet ikke afvisende, hvis jeg skulle blive inviteret igen;-)

Ved ikke hvorfor jeg aldrig tog nogle billeder fra selve byen, men kun har nogle ude fra “Circuit de Catalunya“, og de ligner alle hinanden….Hmmm, lidt træls, da det var en super tur med masser af dejlige oplevelser både på ringen og i byen i de små gader med lækre restauranter og dans på torvet.

Hvad jeg vil frem til er at jeg godt kunne tænke mig at gense byen og jeg blev inspireret forleden da nogle venner fortalte at de rejser derned i weekenden for at hygge og se byen – bare det var mig, altså:-) Nu kan jeg så glæde mig til de kommer hjem igen og forhåbentligt har en masse spændende at fortælle og mon så dog ikke jeg kan få overtalt Rene til en romantisk weekend i Barca….? Hmmm, måske skal vi vente til 2017 og så tage Formel 1 med – det køres jo på banen hvert år i slutningen af maj, så vidt jeg husker – god ide jeg lige fik der:-)

Barcelona og Formel 1 - fed tur!
Præsentation af kørerne i veteranbiler
Barcelona og Formel 1 - fed tur!
MormorMedStiletter i flade sko!
Barcelona og Formel 1 - fed tur!
Skønt vejr til lejligheden

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.