Livsstil

Solnedgang – uden varmeapparat…..

image

 

Og så fik vi da godt nok lige den allersmukkeste solnedgang over Lillebælt i aftes – og for første gang havde vi ikke brug for at sætte varmeapparatet i gang for at holde varmen, da natten indfandt sig😊

Er lige nødt til at vise dig et foto af vores båd, når aftenen falder på……er det hygge eller hvad?

Nu er det ganske vist, at sommeren er over os…

image

I dag er det planen, at vi sejler ned til Årø ved mundingen af Haderslev Fjord, men mere om det senere…..⚓️⚓️

Ha’ en allerdejligste tirsdag, fyldtes solskin og glæde!

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.