Livsstil

Første stop: Middelfart Nyhavn!

image

 

Første stop på Sommertogtet er Middelfart Nyhavn – den fine lille marina, som jeg har skrevet en del om på det seneste😉

Vi har en regel om bord, som hedder, at hver gang vi anløber en ny havn, skal vi åbne en GOD flaske champagne….Knaldgod regel, hvis du spørger mig og i går da vi ankom, var det da også den første opgave vi fik løst😊

image

 

Champagne er stærkt undervurderet, hvad angår effekten! Den giver mig altid en helt fantastisk glæde indeni, altså sådan at jeg bogstaveligt talt bobler af glæde og griner ret meget…..og det er da ikke det værste man kan gøre, vel?

image

 

Efter champagne opgaven var løst, cyklede vi op i Middelfart by – en cykeltur på 2 minutter – hvor vi spiste på Holm’s, som bestemt er et besøg værd….Man føler sig hensat til svundne tider, betjeningen og maden er i topklasse, vi spiste selvfølgelig dejlig fisk, og vi fik en helt igennem super god oplevelse og blev mætte.

Resten af aftenen var hygge og tidligt i seng, og derfor er vi i dag helt friske til nye opgaver og oplevelser….

Og i dag går turen til Hindsgavl Slot på cykel, men det må du høre om senere🚵🏻

Hvad skal din mandag gå med?

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.