Livsstil

HIP HIP HURRA for prinsesse Izabell!!!

image

 

Hip hip hurraaaaa!!! I dag er det Izabell’s fødselsdag, hurra, hurra, hurra, hun sikkert sig en gave får, som hun har ønsket sig i år, med dejlig chokolade og kager til…….

4 år! Og allerede en lille verdensdame med flair for cafebesøg😊

Første gang vi var på cafe sammen, var på Cafe Dyrby i Herning og hun var lidt spændt og da vi havde fundet et bord og fået vores mad og drikke spurgte hun:”Mormor, er vi så på cafe nu?” Skøn lille dame😄

Hun er også verdens bedste storesøster, meget omsorgsfuld og belærende overfor lilleprinsen – pragtfuldt at lytte til.

image

Kæmpestort tillykke til mormors prinsesse!!🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰😘

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.