Rejser

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!
N Å R M A N I K K E H A R G R A N

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!

I dag er der ikke meget tid til at blogge, så det bliver en hurtig J U L E H I L S E N her fra Bjerget og fra Skibshunden, Rene og jeg til alle vi kender og holde af:-) og så får I lige et par glimt af årets julepynt i Nerja og en skøn lille pige, som var med til at synge julen ind i gaderne…

P. S. Det er fordi de ikke har G R A N, at julepynten er så kitch-agtig, ik’?

Må julefreden sænke over os alle og må vi alle bare nyde hinandens dejlige selskab…

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!
J U L E P Y N T E T

 

J U L E N S Y N G E S I N D
GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!
K U L I S S E B Y

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.