Rejser

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!
N Å R M A N I K K E H A R G R A N

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!

I dag er der ikke meget tid til at blogge, så det bliver en hurtig J U L E H I L S E N her fra Bjerget og fra Skibshunden, Rene og jeg til alle vi kender og holde af:-) og så får I lige et par glimt af årets julepynt i Nerja og en skøn lille pige, som var med til at synge julen ind i gaderne…

P. S. Det er fordi de ikke har G R A N, at julepynten er så kitch-agtig, ik’?

Må julefreden sænke over os alle og må vi alle bare nyde hinandens dejlige selskab…

GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!
J U L E P Y N T E T

 

J U L E N S Y N G E S I N D
GLADE, DEJLIGE JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER!!!
K U L I S S E B Y

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.