Spanien

23. december og vi forbereder…

23. december og vi forbereder...
U D V E N D I G R E N G Ø R I N G

23. december og vi forbereder…at det er juleaften i morgen og at vi skal fejre den sammen med søde gæster (fra Danmark) som også er hernede julen over. Her i det sydlige Spanien er der stadig lukket overalt den 24. og 25. december, altså i alle butikker, ligesom det også var i Danmark for år tilbage. Mange restauranter har dog åbent den 24, men så ikke den 25. Derfor var vi simpelthen nødt til at få købt godt ind i dag.

I morges klokken sinds sygt tidligt kørte de sidste unge mennesker afsted til lufthavnen for at nå hjem til Damark og fejre juleaften med deres andre forældre;-) Så var der lige er par værelser som skulle finjusteres og klargøres til de næste gæster ankommer i morgen. Herefter skulle der shoppes mad og gave til Rene;-) Jeg laver en kopi af menuen fra sidste år, dvs. grillet lam med tilbehør og ris a la mande til dessert med portvin til.

Nu er det så lidt anderledes i år ved det, at vi har indbudt vores gæster til at møde her på Bjerget til frokost. Når de er indlogeret, kører vi sammen ned til havnen, hvor der er musik og frokost denne den 24. december (de fejrer først rigtigt jul den 25. hernede) og det er da lidt hyggelig at  gå til koncert på selveste Juleaften. Alt maden forereder jeg i morgen tidlig, så det er nemt at tilberede, når vi kommer op på Bjerget igen til aften og S Å er det juleaften;-)

Efter min vilde indkøbstur, som varede næsten 4 timer på grund af at der var seriøst mange mennesker i Centret i dag, skulle der gøres mere rent og vi elte og lige oå i t holde – Rene tog det udvendige og jeg tog det indvendige – selv Skibshunden måtte i bad, hvilket han jo elsker højt. I skrivende stund er jeg i gang med lidt let aftensmad (sikringerne sprang lige for lidt siden, så det måtte på stand-by) og så vil vi chille i sofaen til noget Juleshow på en dansk kanal – hyggeligt.

Glædelig Lillejuleaften til jer alle!!

23. december og vi forbereder...
I N D V E N D I G R E N G Ø R I N G
23. december og vi forbereder...
N O G E N S L I P P E R N E M T

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.