ny yndlingsjakke PBO
Livsstil

Forårs fin!

Forårs fin! I dag skal vi tale lidt om forårstøj, så i dette her indlæg er det betalte reklamer for nogle brands, bare lige så du er advaret!

Tøm en tøjbutik

I fødselsdagsgave af min mand fik jeg en slags gavekort, som jeg vælger at kalde: ‘Tøm en tøjbutik’ – ret cool mand jeg har – og modig. Han må sgu have is i maven, siden han giver mig sådan en gave. For hvad er odds’ene for, at jeg går ud af butikken tomhændet, hva’?

Vi skulle til Påskefrokost i Søndervig dagen før jeg havde fødselsdag og han ved jo godt, at jeg er lidt glad for især en af butikkerne derude. Så gaven gik på, at vi kørte tidligt derud og jeg så skulle shoppe igennem. Det betød at jeg havde 1,5 time til at prøve en hel butik – og vælge tøj i. TAK, min skat – du er den bedste!

Jeg fik så meget fint, som I kan se lidt af på billedene her i indlægget.

Jeg er så glad for at butikkerne er åbnet igen, så de kan tjene nogle rigtige penge. Det har været skrækkeligt for alle, som har været lukket ned og bare har kunnet se sine varer hænge på bøjlerne og blive ‘gamle’. Men trods det, at jeg elsker, at shoppe i de rigtige butikker, så har jeg fået smag for webshopping. Det er bare nemt og super overskueligt, at se alle de varer, den enkelte shop tilbyder. Og ikke mindste at have god tid til at vælge!

NA-KD – ny favorit shop

En af de webshops, som jeg er blevet helt pjattet med og som jeg ikke kendte tidligere, er NA-KD. NA-KD tæller blandt de 20 hurtigst voksende virksomheder i Europa. Hos dem kan du købe lidt af alt, hvad du mangler. De har sit eget brand og sælger også andre brands.

Det næste jeg skal købe hos NA-KD er disse her bikerhsorts i den skønneste lyseblå. Jeg har ledt og led efter lyseblå shorts og nu har jeg endelig fundet dem. Sammen med dem køber jeg den her oversized sweatshirt, så jeg ligesom har et sæt. Jeg er stadig en sæt-pige, selvom trenden ikke rigtig siger det. Det bliver da et cool sæt og jeg tænker, at det bliver mit favorit træningssæt her i foråret.

NA-KD’s politik er, at kunden skal behandles som dronning eller konge. De går nye veje og vise deres følgere, hvad det betyder at være unik og skille sig ud fra mængden. Et fedt brand og en fed webshop – også selvom jeg er 50+. Hvis du lige står og mangler et eller andet, så tjek NA-KD ud, for du finder garanteret noget du mangler;-)

Forårs fin! Jo tak – nu er jeg virkelig klar til sol og varme.

Er du forårsklar med de lyse farver og lette stoffer?

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.