Livsstil

Efterårets must-haves – hvis du spør’ mig!

Efterårets must-haves - hvis du spør' mig!
Vinterens fineste stykke beklædning! HAPPEL

Efterårets must-haves – hvis du spør’ mig!

Jeg har lige samlet links og fotos til nogle lækkerier, som jeg godt kunne tænke mig, skulle flytte ind i min garderobe i dette her efterår:-) Nogle af lækkerierne kan f.eks. købes hos Happel, som indtil nu er en af to butikker i dette land, som jeg er allermest vild med. Blot Ø V! – at jeg så sjældent kommer til Odense – eller måske i virkeligheden ret heldigt, for ellers var jeg nok bankerot;-) Nogle af de überlækre mærker, som de forhandler hos Happel er f. eks Phillip Lim, See By Chloe, Patrizia Pepe, J Brand, Petit Bateau, Alberto Fasciani, Custommade, Utzon, Rabens Saloner, Graumann, Wardrope, Tara Jermon, Christine Hvelplund, Himla – Soul of Himla, OiSoiOi, Day HOME, By NORD og endnu flere. Hver gang jeg kommer derned synes jeg at der er kommet nye ting og andre er så væk igen og det er faktisk ret fedt, at der er sådan en fornyelse  butikken gennem året.

Basic turtleneck! HAPPEL
Efterårets must-haves - hvis du spør' mig!
Taske og tørklæde! HAPPEL
Efterårets must-haves - hvis du spør' mig!
Bløde sweatre og frakker! HAPPEL
Efterårets must-haves - hvis du spør' mig!
HAPPEL inside!
Efterårets must-haves - hvis du spør' mig!
RIKKI VANGGAARD inside

Samme fornyelse er der også hos Rikki Vanggaard hjemme i Herning. Rikki forhandler bl.a. Rabens Saloner, Sand Copenhagen (som jeg har skrevet om tidligere lige her), Comfy Copenhagen, Markberg og mange, mange flere lækre mærker. Jeg har flere gange tidligere fortalt om denne her fine butik som jeg handler næsten alt mit tøj i her i Danmark. Selve butikken er en komplet anden stil end Happel i Odense, men det er også det som er det fine ved det, at begge butikker har nogle fede mærker, men præsenteret på hver sin eksklusive måde:-)

Sand Copenhagen! RIKKI Sand Copenhagen! RIKKI Sand Copenhagen! RIKKI

Hvad jeg drømmer om fra Sand er denne, denne og denne og så er jeg også lidt vild med disse her fra Rabens Saloner. De her skindbukser har jeg allerede i sort fra sidste vinter, men brun vil være fantastisk i min garderobe, tænker jeg:-) Bukserne kan faktisk vaskes i vaskemaskinen og det er kanon og nemt!!! Alternativt er velourbukserne herunder på billedet også superfine – og nok knapt så dyre;-)

Rabens Saloner! RIKKI Rabens Saloner! RIKKI

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.