Livsstil

Månedens bloganbefaling – Mette Holm

Månedens bloganbefaling - Mette Holm
M E T T E H O L M

Månedens bloganbefaling – Mette Holm – fordi hun er mega sej og har gjort det fremragende godt på meget kort tid. Jeg er fuld af beundring for hendes tilgang til sit fag og er lidt vild med hendes hverdags opdateringer på FB, som I kan kigge på her. Hun har en evne til at formidle sit budskab på en ordentlig måde og altid i en sober tone, så jeg får lyst til at læse hvad hun skriver selvom jeg egentlig ikke er så meget til alle de her forskellige coaching- og psykologi sider (som nogen måske allerede har set tidligere her på bloggen)som påstår at de allesammen kan gøre mig et et bedre og meget mere harmonisk menneske, hvis jeg bare vil abonnere på deres kurser og indlæg:-)

Men søde Mette stikker ud fra de andre – på den der gode, rolige måde, som får i hvert tilfælde mig til at lytte og læse. Jeg kan virkelig anbefale at man lige slår et smut indenom hendes blog, Mettes Univers, eller FB side og følger med, bare et par dage, for så er jeg da sikker på at I bliver hængende;-)

  • og dette er I K K E en reklame, sponseret af Mette. Hun aner ikke engang hvem jeg er og at jeg skriver om hende, men jeg synes bare hun fortjener endnu mere opmræksomhed, for hun er dygtig!

Knus og rigtig dejlig aften, fortsat!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.