Livsstil

Håndarbejde – kan man mon selv…..

Håndarbejde - kan man mon selv.....
D E N E R S Å S M U K

Håndarbejde har altid været en kilde til afstresning for mig. Fra pigerne var ganske små og til de nåede teenagealderen syede jeg vildt meget tøj til dem, lige fra gymnastikdragter til blazerjakker og uldne frakker med tilhørende filthatte – de var så F I N E:-)!! Jeg syede også gardiner til hele huset, dækkeservietter og duge og sofapuder og alt andet pynt og hygge til boligen….

Samtidig strikkede jeg trøjer og andet som matchede pigernes bukser eller kjoler, så mine hænder holdt aldrig fri:-)

Så kom en lang periode hvor jeg begravede mig i min karriere og det blev ikke til ret meget kreativt fra mine hænder, men for et par år siden, ja faktisk, da jeg rejste til Botswana og bosatte mig, tog jeg strikkeriet op igen og det har været en stor fornøjelse lige siden – det afstresser virkeligt. Når jeg skal slappe rigtigt af om aftenen efter en lang, strabadserende dag, så fatter jeg pindene og strikker et lille stykke, så dejligt….

Nå men, så var det lige at jeg i min søgen efter ny strikke-inspi forleden faldt over denne hersens over-smukke top, som er ‘handmade in italy’, dvs. italiensk håndværk og et smukt stykke af sin slags om jeg må sige. Nu går jeg så og pønser på at kopiere denne her sag, at re-designe den en anelse så kavalergangen måske er knapt så fræk, men ellers….Jeg fandt toppen her på Indalia Fashion og er faldet pladask for stilen (kald mig bare skabs-boheme:-) Det er håndbroderede ting på stoffer a’la det antikke, med perler og andet lækkert påsat, men mine overvejelser går på at finde et stykke stof, som jeg så broderer ovenpå og pynter med sten, perler etc….

Eller har du måske et indspark udi håndarbejde?

W A U W W W N E M L I G N Y T P R O J E K T Ø N S K E R M I G D E N N E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.