Livsstil

Fødselsdag på en solbeskinnet onsdag!

Fødselsdag på en solbeskinnet onsdag

Hurra!!! så er der fødselsdag i huset (og det er ikke mig endnu;-)) og jeg elsker sådan nogle hyggelige dage, hvor fødselaren skal forkæles og vi spiser ekstra dejligt mad og tager lidt let på det hele. Og så har vi sørme også været heldige med vejret i dag, tænk dig lige, her på den jyske hede skinner solen som var den betalt for det – sikkert fordi fødselaren har artet sig eksemplarisk i det forgangne år, ikke?

Faktisk tyvstartede vi allerede lidt i går, hvor vi forberedte lidt til brylluppet i Vietnam og efter en succesfuld eftermiddag, synes vi godt nok at vi fortjente at blive forkælet, så vi smuttede lige ud til A Hereford Beefstouw lidt uden for byen. 

Fødselsdag på en solbeskinnet onsdag
A Hereford Beefstouw – live
Fødselsdag på en solbeskinnet onsdag
Smukt, smukt hus i Lund
Fødselsdag på en solbeskinnet onsdag
Den ‘verdensberømte’ salatbar

Det er altid en sikker vinder hvad maden angår. Man får simpelthen bare det bedste kød og den ultimativt flotteste salatbar nogensinde derude:-) Jeg har ofte været på andre A Hereford Beefstouw restauranter i Danmark, men den som vi har er i Herning er jo den første og dermed også den mest rigtige i hvert tilfælde set med vores øjne;-)

Nå, men tilbage til fødselsdagen i dag…Vi går lige om lidt igen ud for at spise og fejre fødselaren med dejligt italiensk mad og nogle hyggelige timer i selskab med nogle ret skønne unge mennesker og så er det vist bare hjem på sofaen bagefter og slappe lidt af, for vi er oveni det hele begge blevet lidt forkølede, ØV!

I morgen skal der forberedes til aften kalads på lørdag, hvor vi bliver 10 personer til middag – Ihhhh, glæder mig helt vildt, for jeg elsker jo at forberede og lave mad til gæster!

Kan I nu have en lige så lækker onsdag, som jeg:-)

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.