Livsstil,  Spanien

Dette skal også i min kuffert til Vietnam…

Femilet sahara Bikini Bandeau sort
Fin lynlåsdetalje

 

Femilet sahara hipster sort
Hipsters
Femilet Bahama Bikini top foret ink
Maritim stil
Femilet Bahama Tai Ink
Sød rød kant

JUBIII! Så fik jeg bikinier til vores tur til Vietnam. Da vi gik hjem fra fødelsdags frokost forleden gik vi liiige forbi Femilet‘s butik på gågaden og så var det da supernemt lige sat smutte indenforog sneak-peake en smule, ikke? Men du ved jo lige så godt som jeg, hvad der så skete…..Jeg fandt tre bikinier, som alle bare sidder helt fantastiske og er supersmarte  OG i forskellige farver, så jeg kan matche med nederdele og toppe – love it!

Femilet delhi trinagle grey
Elsker farven
Femilet delhi tanga grey
De sidder bare godt

Udover bikinierne (mangler også lige en orange, synes jeg;-)) skal der jo klipklapper med og der tager jeg hvad jeg har i skabet, tænker jeg – Guld-Havaianas og mine Birkenstock sandaler. Der skal selvfølgelig også en masse andet med i min kuffert, men det må komme hen ad vejen i løbet af de næste uger…

Jeg er faktisk stadig meget i tvivl om, hvilke kjoler jeg skal tage med, for det er jo +30 grader derude og når vi skal være bryllups-fine, så skal det nok ikke være for tungt stof. Hmmm, dette får mig lige til at tænke på at mændene jo skal i smoking og hat og seler og butterfly og hele pibetøjet, puha, stakkels dem:-)

Jeg har allerede prøvet nogle af mine ‘gamle’ kjoler, men synes ligesom ikke rigtigt, at der er lige DEN der, som jeg føler, vil passe perfekt….skal nok lige prøve igen…

birkenstock_sandal_hvid-lak_543761-p
Totalt yndlings
57925242958116p
Havaianas

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.