Spanien

Endelig madfotos og lidt om kokosnødder…

Endelig madfotos
M O R G E N M A D

Endelig madfotos og lidt om kokosnødder…Det er hvad dette indlæg handler om:-)

Jeg er jo som bekendt mega dårlig til at tage billeder af mad og har gang på gang lovet både mig selv og alle jeg kender at tage mig sammen hvad det angår. Det er så hermed gjort! Det første billede er nemlig fra morgenmadsbuffeten, hvor vi kan få alt mellem himmel og jord at spise, så vi nyder det virkeligt også fordi vi ikke selv skal købe ind og lave maden – den smager ligesom lidt bedre, synes jeg;-)

Næste madfolk er fra vores altan, hvor vi også har fået serveret vores morgenmad, men så skal den forud bestilles og man kan ikke være impulsiv med hvad man ønsker at spise….bum bum, luksusproblemer har vi nok af:-)

Endelig madfotos og lidt om kokosnødder...
P Å A L T A N E N
Endelig madfotos og lidt om kokosnødder...
F R A V O R E S R U M

Det her sted er bare lækkert, alt er perfekt ned til mindste detalje, selv sandet i de udendørs askebægre er præget med mønstre, så de ser bare en anelse indbydende ud – og oveni så har jeg aldrig ser et skod ligge deri længere end to minutter! Hvor mon det forsvinder hen og hvem tager det mon?

Endelig madfotos
A S K E B Æ G E R

Noget rigtigt skønt her i den fugtige varme er at bestille en kokosnød med svalt mælk indeni også drikke det direkte af nødden og med sugerør – det er bare indbegrebet af ferie, ikke? Hver morgen henter nogle af de ansatte en vognfuld kokosnødder, så dagens forsyninger er klar til brug.

Endelig madfotos
K O K O S N Ø D D E R P Å V E J
Endelig madfotos
M I N E G E N

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.