Spanien

Ha’ lige den allerfedeste mandag, ik?

Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
P O O L V I E W

Ha’ lige den allerfedeste mandag, ik? Imens I læser dette her indlæg rammer jeg nemlig denne her udsigt lige om lidt – lidt før end beregnet:-)

Sagde du S N Y D!! Ejjj, vel er det ikke, for vi blev altså lige nødt til at smutte herned et par dage i denne uge, da der er noget som vi bare M Å få på plads inden vi rejser herned den 23. oktober – igen!:-) Hvad det lige helt nøjagtigt drejer sig om, siger jeg ikke endnu, men jeg har dog øffet lidt tidligere på sommeren om at der er noget i gære og nu rykker det nærmere og lige om snart så kommer der nok et indlæg om det her på bloggen, så hav tålmodighed lidt endnu og glæd jer til fede fotos:-)

I mellemtiden vil jeg læne mig tilbage i fly sædet og nyde et glas koldt hvidvin og slappe af, inden jeg skal ud på de spanske motorveje med kursen sat mod Algarrobo og Torre del Mar.

H A’  E N  H E L T  F O R R Y G E N D E  M A N D A G  O G  H U S K,  A T  S T R Å L E!!!

Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
G L Æ D E R M I G T I L L Æ K K E R K A F F E
Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
F A V O R I T S T E D E T T I L F R O K O S T J A Z Z

One Comment

  • Melissa Müller

    IHHH!! Hvor er det lækkert.. Og hold op hvor er din hemmelighed noget af en cliffhanger 🙂 🙂

    God tur!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.