Rejser

Ha’ lige den allerfedeste mandag, ik?

Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
P O O L V I E W

Ha’ lige den allerfedeste mandag, ik? Imens I læser dette her indlæg rammer jeg nemlig denne her udsigt lige om lidt – lidt før end beregnet:-)

Sagde du S N Y D!! Ejjj, vel er det ikke, for vi blev altså lige nødt til at smutte herned et par dage i denne uge, da der er noget som vi bare M Å få på plads inden vi rejser herned den 23. oktober – igen!:-) Hvad det lige helt nøjagtigt drejer sig om, siger jeg ikke endnu, men jeg har dog øffet lidt tidligere på sommeren om at der er noget i gære og nu rykker det nærmere og lige om snart så kommer der nok et indlæg om det her på bloggen, så hav tålmodighed lidt endnu og glæd jer til fede fotos:-)

I mellemtiden vil jeg læne mig tilbage i fly sædet og nyde et glas koldt hvidvin og slappe af, inden jeg skal ud på de spanske motorveje med kursen sat mod Algarrobo og Torre del Mar.

H A’  E N  H E L T  F O R R Y G E N D E  M A N D A G  O G  H U S K,  A T  S T R Å L E!!!

Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
G L Æ D E R M I G T I L L Æ K K E R K A F F E
Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
F A V O R I T S T E D E T T I L F R O K O S T J A Z Z

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

  • Melissa Müller

    IHHH!! Hvor er det lækkert.. Og hold op hvor er din hemmelighed noget af en cliffhanger 🙂 🙂

    God tur!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.