Rejser

Ha’ lige den allerfedeste mandag, ik?

Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
P O O L V I E W

Ha’ lige den allerfedeste mandag, ik? Imens I læser dette her indlæg rammer jeg nemlig denne her udsigt lige om lidt – lidt før end beregnet:-)

Sagde du S N Y D!! Ejjj, vel er det ikke, for vi blev altså lige nødt til at smutte herned et par dage i denne uge, da der er noget som vi bare M Å få på plads inden vi rejser herned den 23. oktober – igen!:-) Hvad det lige helt nøjagtigt drejer sig om, siger jeg ikke endnu, men jeg har dog øffet lidt tidligere på sommeren om at der er noget i gære og nu rykker det nærmere og lige om snart så kommer der nok et indlæg om det her på bloggen, så hav tålmodighed lidt endnu og glæd jer til fede fotos:-)

I mellemtiden vil jeg læne mig tilbage i fly sædet og nyde et glas koldt hvidvin og slappe af, inden jeg skal ud på de spanske motorveje med kursen sat mod Algarrobo og Torre del Mar.

H A’  E N  H E L T  F O R R Y G E N D E  M A N D A G  O G  H U S K,  A T  S T R Å L E!!!

Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
G L Æ D E R M I G T I L L Æ K K E R K A F F E
Ha' lige den allerfedeste mandag, ik?
F A V O R I T S T E D E T T I L F R O K O S T J A Z Z

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

  • Melissa Müller

    IHHH!! Hvor er det lækkert.. Og hold op hvor er din hemmelighed noget af en cliffhanger 🙂 🙂

    God tur!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.