Rejser

Dasedage – og kilometerlange gåture til bl.a. Lagos

IMG_2634
Netop ankommet til Lagos

Dasedage – og kilometerlange gåture til bl.a. Lagos.

Det var fuldkomment afslapning vekslende med kilometerlange gåture eller bjergvandring, da vi var i Malaga denne sommer:-) De fleste dage gik vi mange kilometer og samtidig havde vi dasedage, eller dasetimer inden og  efter gåturene – en perfekt kombi, når der tilmed er ret så varmt (27-35 grader hver dag). 

En af turene gik til Lagos, altså i Spanien;-) Byen er så lille og ukendt at der ikke engang er en engelsk WIKI info om den – se linket! Men vi nød alligevel det lille Pit Stop vi gjorde inden turen gik tilbage til Algarrobo. Fra den lille strandcafe, hvor vi sad, havde vi den smukkeste udsigt til de lokale beboere, som lever i skure og mindre huse langs strandkanten – vildt charmerende:-) 

IMG_2632
Lagos i Spanien!
IMG_2629
Smuk kyststrækning på vej til Lagos
IMG_2639
Pit Stop på vej til Lagos

Det var en tur på 4 kilometer hver vej og med pitstop i byen Lagos. Selve byen er ikke så interessant, men vejen dertil går langs vandet og byen ligger ved vandet og det gør den jo alligevel spændende, ikke? Læg mærke til den gamle mand under udhænget herover – han BOR i det skur! Fed udsigt at vågne til hver dag, selvom jeg måske nok kunne tænke mig en anelse mere luksus, men fantastisk sted at leve sit liv, ikke?

IMG_2628
Mere kyst og smuk udsigt fra Lagos mod Algarrobo

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.