Livsstil

E F T E R Å R S H Y G G E

E F T E R Å R S H Y G G E
F Æ R D I G T R E S U L T A T

E F T E R Å R S H Y G G E med de her to Guldklumper i sidste uge. Når mor skal til København for at arbejde og far har vigtige møder O G det er den ugentlige fridag fra dagpleje og førskole, så er det at en mormor eller farmor er gode at have i baghånden. Denne gang blev det mig som var den heldige (og som heldigvis var hjemme i Herning den dag):-)

Kl. 7 om morgenen mødte jeg op til en morgenfrisk Augusth, som liiiige skulle vænne sig til Skibshunden Bobo (som er gået i land for vinteren). Hos Guldklumperne bor Stampe-dyret jo – husker I den fra sommer i Skagen – og den er unægtelig mere rolig en Bobo, men efter et par timer kunne lille a slappe af, selvom Bobo stod heeeelt tæt på ham;-)

Da prinssesse Izabell var stået op og begge børn påklædte og havde spist morgenmad, gik vi i gang med græskar til Halloween, hvilket de begge synes var lidt ulækkert men også meget spændende og vi endte da op med et aldeles prægtigt et af slagsen.

Jeg havde lovet dem kage (de elsker begge kage), så vi fik de varme jakker og støvlerne på og Bobo i snor og afsted det gik til bageren, hvor vi  købte orange Halloween-kager. De blev spist så hurtigt, at jeg ikke engang nåede at brygge mig en kop the før end begge tallerkner var tomme! De der kager de ligger tungt i maven og lille a, var lige nødt til at tag en slapper med iPad’en i sofaen, for at fordøje den orange djævel:-) Ved samme ejlighed blev Bob fodret med godbidder oppe i sofaen, for han skulle da ikke snydes for ‘kage’.

Da vi alle havde haft pause skulle Bobo tisse, så vi gik ud i haven og gyngede og rutschede og spillede fodbold i et godt stykke tid – hvor havde vi da bare en hyggelig dag, som jeg kan leve længe på:-)

E F T E R Å R S H Y G G E
M O D I G F Y R
E F T E R Å R S H Y G G E
D E R U D H U L E S
E F T E R Å R S H Y G G E
P Å V E J T I L B A G E R E N
E F T E R Å R S H Y G G E
V I S L A P P E R A F
E F T E R Å R S H Y G G E
B O B O H Å N D F O D R E S
E F T E R Å R S H Y G G E
P R I N S E S S E N

 

E F T E R Å R S H Y G G E
V I S P I L L E R B O L D

2 Comments

  • Pia

    Det ser vidunderligt ud!! Er selv farmor, og nyder den slags dage i fulde drag – god tid, hygge og sjov, og intet andet at lave end at være sammen. Jeg tror måske børnebørn er en præmie; belønningen for, at vi ikke fik gjort vores egne børn skade, da de var i vores varetægt 😉

    • admin

      Det tror jeg, du kan have ret i:-) Føler mig i hvert tilfælde tilpas med at mine børn er velfungerende og har et godt liv allesammen…og har fået skønne børn:-) Tænker også at jeg værdsætter deres selskab det mere, fordi det er sjældent jeg er hjemme til at passe dem…..

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.