Livsstil

Die Herren på det lokalespillested

Die Herren
Stemningen var i top

Die  Herren er en af de absolut bedste musikoplevelser jeg har haft i nyere tid. De er et kopi band, som udelukkende spiller U2 numre og som er gået all-in på konceptet, faktisk så meget at forsangeren ‘Bono’ lignede den ægte vare helt vildt og hans performance var helt  i top, ja, til tider synes jeg faktisk, at han var bedre end oiginalen:-)

Die Herren
Lækker og karismatisk fyr

Det var i det hele taget en mega hyggelig aften i lørdags hvor vi var tre par, som fulgtes ad til koncerten. Vi startede med drinks hos os og efterfølgende middag på et helt nyt steakhouse, som dog skuffede ret meget, faktisk så meget, at vi endte med kun at betale for vores drikkevarer, da maden for det mestes vedkommende var uspiseligt og blev serveret fuldstændigt tilfældigt, så alle ikke fik deres forretter samtidigt, og som da de endelig blev serveret var totalt uspiselige, idet retten, Rejer i hvidløg, var gennemkogt/stegt ihjel og simpelthen ikke kunne tages ud ad skallen, så tørre var de…

Bøfferne, rib eye steaks, var udmærkede, mens min mørbrad, var rå og så kold, at hvidløgssmørret ikke engang kunne smelte! Og oveni det hele måtte vi vente et kvarter på drikkevarer og en time på forretten. Pyha, for en omgang….Det var rigtigt synd for personalet som var ulykkelige og undskyldte mange gange. Da vi gik derfra sagde den søde servitrice ” Jeg tør ikke sige på gensyn” med et trist ansigt, så jeg gav hende et knus og sagde, at det kan man jo aldrig vide:-)

Die Herren
Fedt!
Die Herren
Publikum i to etager

Så var klokken 21 og vi smuttede hen på Fermaten, hvor stemningen var i top fra starten og bare blev endnu bedresom timerne gik, fed aften med søde venner….

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.