Livsstil

Vinter-weekend med høj sol og kokkerier…

Vinter-weekend
Smukt vejr til gåtur

Vi har haft den allerdejligste, afslappede og hyggelige vinterweekend med at ligge på sofa, bage rugbrød og lave lækkert mad og ikke mindst en 9 kilometer lang gåtur i strålende solskin – næsten som i Spanien, blot 18 grader koldere!;-)

Vinter-weekend
Blå, blå himmel i DK
Vinter-weekend
Rugbrød klar til at gå i ovnen

Jeg kan mange ting, synes jeg selv og elsker at lave mad og andre huslige gøremål, men EN ting som jeg aldrig har fået lært, er at bage gode rugbrød….Hvordan kan det være, at hver eneste gang jeg har forsøgt mig med lækkert rugbrød – også Stenalderbrødet, så er det gået helt galt? Det smuldrer og klistrer og smager rædselsfuldt og det ryger direkte i skraldespanden hver gang….

Nå, men jeg er jo af den vedholdende slags, så nu har jeg overgivet mig og prøvet sådan et samlesæt fra Amo – du ved, alt-i-en og tilsæt kun gær…og sørme om ikke det lykkes! JUBIII!!!! Mit første rigtige rugbrød, som hænger sammen så man kan skære af det og oven i købet, så smager det godt.

Så er det bare lige at jeg også er typen, som begynder at hjerne rundt i hvad jeg lige gør forkert med det dersens dej…men på den anden side, så har jeg besluttet, at accepterer at rugbrødsbagning frit efter egen opskrift, bare ikke er min spidskompetence og så lade det blive ved det og bare nyde alt det andet mad, som jeg KAN lave med succes og fremover slå mig på alt-i-en blanding til rugbrød, bum!

Vinter-weekend
Uhhhh, jeg er spændt….

Nå, nu er min arbejdsdag vist snart slut og jeg vil smutte ‘hjem’ og varme resterne af den megalækre Osso Buco, vi fik i går….Fedt med nemt mad på en mandag, hvor mange tråde skulle knyttes;-)

Vintner-Weekend
Osso Buco almost ready

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.