Livsstil

Nyt navn til bloggen…?

Nyt navn til bloggen...?
stiletterne

Nyt navn til bloggen…? Der er oppe i tiden, at man, hvis man har haft sin blog i en årrække skifter navn på bloggen. Det gælder vist godt nok mest hvis man har startet bloggen op med et navn, som ikke er ens eget fødenavn. Som f.eks. Mormormedstiletter…som alle jo godt ved, at jeg ikke hedder;-) I og med at mange bloggere brander sig selv på en meget mere direkte måde nu om dage, er det helt sikkert også nødvendigt at bruge sit eget navn, hvis man vil med i overskrifterne og inviteres ind i Go’ Morgen Danmark og have en mening om noget.

Men hvis man bare som jeg pipper lidt op om sit liv, så tror jeg da faktisk at bloggen kan hedde hvad som helst, blot indholdet er okay, eller hvad…?

Da jeg i sin tid i 2012 startede mormormedstiletter.dk, boede jeg i Afrika nærmere bestemt Botswana og havde lige opdaget Facebook og  bloggerverdenen. Jeg har aldrig haft en helt bestemt retning for min blog, men mest bare sådan skrevet om hvad der lige er sket og sker i mit liv, krydret med lidt forkellige holdninger til dit og dat.

Jeg synes selv, at MormorMedStiletter er et fantastisk navn til bloggen, da det bare er MIG. Jeg gik og går oftest i stiletter ( eller, ærligt, så er det ikke dagligt mere, at jeg kravler op på dem, men jævnligt dog) og var og er vist ikke den der typiske mormor, sådan med kort hår og Angulus sko og som henter børnebørnene hver tirsdag og ellers laver mormor-agtige ting – det er ikke mig, nej.

Men jeg kan nogle andre ting. Jeg tillader mig at leve mit liv fuldt ud, at opleve når det byder sig til og at nyde mit liv hver eneste dag, selvom jeg også kan have dage, som er knapt så nemme at komme igennem…

Nå men pyt med det, for jeg tænker IKKE at MormorMedStiletter skal have nyt navn, på trods at trenden, så jeg fortsætter bare som hidtil, eller hvad tænker I – skal jeg ændre bloggens navn til:

Tina Nymann ??? – og give bloggen et helt nyt udseende samtidig med??

Nyt navn til bloggen...?
røjserne

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.