Livsstil

Efterårsfornemmelser…eller ønskeseddel!

image

Efterårsfornemmelser…eller ønskeseddel! To sider af samme sag, tænker jeg:-)

Nu må det vist være på tide, at jeg lige viser dig et par af de Must-Haves, som jeg har skrevet på min ønskeseddel…

Øverst et par overlækre sko i snake, som jeg har lidt forkærlighed for, når vi nu taler dyreprint. De kan købes på etsy.com. Næste billede er de over-knee støvler, som jeg faktisk altid har kunnet lide, men aldrig rigtig har fundet…

image

image

Den her rulamsjakke har jeg faktisk selv solgt engang, hvor mit arbejde bestod i at sælge overtøj til kvinder og har lige siden ønsket mig en magen til…

image

Eller hvad med sådan et par eksklusive øreringe med Midnatsblå sten, som også kan købes på etsy.com. Lige mig….!

Nå. Men min ønskeseddel er da meget længere og dette er kun et lille udpluk, men lur mig om ikke jeg finder på at dele lidt flere lækkerier på et senere tidspunkt:-)

Hvad med dig? Har du nogle ønsker til at forny din garderobe i den nye sæson?

Dejlig weekend til dig!

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.