Livsstil

Må jeg lige anbefale lidt god bloglæsning?

Må jeg lige anbefale lidt god bloglæsning?
Morgenhygge med bloggerier…

Må jeg lige anbefale lidt god bloglæsning?

En af de bloggere jeg har fulgt i længst tid – og vist også den første jeg overhovedet begyndte at følge –  er Liselotte Weller, som har en blog med det mundrette navn Slagtenhelligko – håndholdt hverdag. Liselotte skriver om sit liv, dvs. både sit privat- og arbejdsliv og hun er bare så herlig og ærlig at følge. Hun og hendes mand driver en garnbutik/webshop i Nordjylland og hendes nordjyske lune slår ofte igennem på bloggen, og så er det svært ikke at smile.

Noget andet jeg godt kan lide hos Liselotte er at hun er knalddygtig til at få sin blog til at se virkelig flot ud, altid, men hun er så også uddannet grafiker, så hun kender jo mediet bedre end de fleste. Anyways, så er det bare en udsøgt fornøjelse og til at blive helt glad i låget af at følge hende, selv når hun engang imellem, ligesom alle os andre har mindre gode dage. Hun formår simpelthen altid at få alt vendt til det bedste og er en stor inspirator for sine læsere.

En skøn kvinde, som er et besøg eller mange værd!

Må jeg lige anbefale lidt god bloglæsning?
Smukkeste roser jeg har set længe

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.