Livsstil

Månedens bloganbefaling – Mascha Vang

 

Månedens bloganbefaling - Mascha Vang
B L O G G E N

Månedens bloganbefaling – Mascha Vang – fordi hun bare en af de allerdygtigste bloggere i, ja faktisk i hele verden! Jeg følger, som jeg jo tidligere har omtalt, rigtig mange bloggere dagligt og hun ligger klart i toppen over de, som håndterer sin business top-professionelt. Det afspejles da også hvert år, hvor hun altid modtager årets blogpris i en eller anden kategori, som hun altid har fortjent:-)

Samtidig med at hun kører sin business knald godt, så er hun altså også alene-mor til en lille datter, som bliver ret så meget eksponeret i medierne og også det håndterer skønne Mascha virkeligt godt og på den helt rigtige afslappede måde, hvos I spørger mig…Hun skriver også bøger om sundhed og vægttab og gør det på en charmerende og helt-nede-på-jorden måde, så man faktisk godt kan finde ud af at være med uden at føle sig helt håbløs.

Måske kommer hende super tilgang til livet og forretningsverdenen i virkeligheden af, at hun er J Y S K! Hun er en rigtig bondepige med begge benene solidt plantet i den jyske muld og intet kan ryste hende:-)

Jeg er kæmpe fan – læs lige med hos hende og sig mig så om ikke jeg har ret?

Månedens bloganbefaling - Mascha Vang
B O G E N

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.