Livsstil

Månedens bloganbefaling – Mascha Vang

 

Månedens bloganbefaling - Mascha Vang
B L O G G E N

Månedens bloganbefaling – Mascha Vang – fordi hun bare en af de allerdygtigste bloggere i, ja faktisk i hele verden! Jeg følger, som jeg jo tidligere har omtalt, rigtig mange bloggere dagligt og hun ligger klart i toppen over de, som håndterer sin business top-professionelt. Det afspejles da også hvert år, hvor hun altid modtager årets blogpris i en eller anden kategori, som hun altid har fortjent:-)

Samtidig med at hun kører sin business knald godt, så er hun altså også alene-mor til en lille datter, som bliver ret så meget eksponeret i medierne og også det håndterer skønne Mascha virkeligt godt og på den helt rigtige afslappede måde, hvos I spørger mig…Hun skriver også bøger om sundhed og vægttab og gør det på en charmerende og helt-nede-på-jorden måde, så man faktisk godt kan finde ud af at være med uden at føle sig helt håbløs.

Måske kommer hende super tilgang til livet og forretningsverdenen i virkeligheden af, at hun er J Y S K! Hun er en rigtig bondepige med begge benene solidt plantet i den jyske muld og intet kan ryste hende:-)

Jeg er kæmpe fan – læs lige med hos hende og sig mig så om ikke jeg har ret?

Månedens bloganbefaling - Mascha Vang
B O G E N

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.