Livsstil

Åbenrå – vi er ankommet!

image

 

Du skal ikke snydes for det smukkeste billede i år! Snappet lige efter solen var gået ned over Årøsund i aftes…..🌅

Nå, nu er vi ankommet til Åbenrå, hvor to af vores unge mennesker påmønstrer i morgen, for at sejle lidt med os over weekenden – vi glæder os  helt vildt😄

Ingen af os er nogensinde tidligere ankommethertil fra søsiden, så det var lidt triggy at finde havneindløbet og at finde en “grøn” plads, dvs. en ledig plads at lægge til ved, men som altid var vi knivskarpe og der hele gik som smurt og nu er vi klar til at drage ud i Åbenrå og omegn.

image

image

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.