Livsstil

Åbenrå – vi er ankommet!

image

 

Du skal ikke snydes for det smukkeste billede i år! Snappet lige efter solen var gået ned over Årøsund i aftes…..🌅

Nå, nu er vi ankommet til Åbenrå, hvor to af vores unge mennesker påmønstrer i morgen, for at sejle lidt med os over weekenden – vi glæder os  helt vildt😄

Ingen af os er nogensinde tidligere ankommethertil fra søsiden, så det var lidt triggy at finde havneindløbet og at finde en “grøn” plads, dvs. en ledig plads at lægge til ved, men som altid var vi knivskarpe og der hele gik som smurt og nu er vi klar til at drage ud i Åbenrå og omegn.

image

image

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.