Livsstil

Sommertogt – dag 8

image

 

Så er der endelig blevet tid til at blogge lidt igen!

Vi sejlede i går fra Åbenrå til Sønderborg og turen ind gennem fjorden til havnene var ubetinget den smukkeste endnu på togtet😊

Vejret er perfekt og vi stønner over varmen, selvom vi har bedt om den meget længe…

Vi hygger med vores to unge mennesker og fik gået en god, langtur i aftes, for at finde en Italiensk restaurant, da det lige var en pizza vi alle havdelyst til…og det fik vi så dameligakampen. Det er de bedste pizzaer vi alle har spist i mange år – måske fordi vi var ved at falde omkuld af sult😉

image

Aftenen var skøn og varm og den eneaf vores unge mennesker sov på fordækket, da det var alt for varmt indenfor på båden for ham…

Vores cykler bliver flittigt brugt, når vi er i land, for det er jo lidt hurtigere at hente proviant, når vi først lige skal lokalisere supermarkedet….

Idag er vi på vej til Dyvig og vi glæder os, for vi harplanlagt at grille på stranden og ske bliver der bål og nogen sover i vandkanten⚓️

Du skal nok få en update, måske allerede i morgen, hvis jeg kan få net-forbindelse.

Laters, baby!

 

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.