Spanien

Tilbageblik på en skøn tur til Algarrobo

 

Dejlig frokost i Algarrobo Puerto med middagsjazz/blues

Sad lige og kiggede fotos fra den seneste tur til Algarrobo – skønne minder:-) Og nu skal vi heldigvis snart derned igen, yes!

Vi går jo mellem 8 og 16 kilometer hver dag, når vi er dernede, både ad Promenaden og ned og op ad bjerget, El Gigante, så motion får vi i hvert tilfælde nok af på de ture.

Men selom vi er så dygtige til at få gået mange kilometer, så er vi jo ikke frelste og noget af det bedste vi ved, er at sætte os et lille hyggeligt sted og få en kaffe, frokost eller et godt glas rosevin, uhmmm, we love it!

Vi har efterhånden fundet nogle faste steder, som vi holder ekstra meget af og et af dem er her på havnen i Algarrobo Costa, hvor der hver lørdag er lørdagsjazz eller blues – megahyggeligt. Maden er ikke noget særligt, men heller ikke desideret dårlig og vi bliver mætte, lytter til dejlig musik, ser glade mennesker bryde ud i spontan dans, mænd på Andalusier-heste øve trin langs restauranten i takt til musikken, fantastiak, bare fantastisk.

IMG_3091
Sådan skal det gøres – og så på asfalt!
IMG_3099
Så må der danses!

Det er så vidunderligt at være en del af, at jeg af og til bliver næsten rørt over at få lov at opleve det autentiske liv dernede. Tak!

Vi snakkes inden længe:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.