Rejser

Tilbageblik på en skøn tur til Algarrobo

 

Dejlig frokost i Algarrobo Puerto med middagsjazz/blues

Sad lige og kiggede fotos fra den seneste tur til Algarrobo – skønne minder:-) Og nu skal vi heldigvis snart derned igen, yes!

Vi går jo mellem 8 og 16 kilometer hver dag, når vi er dernede, både ad Promenaden og ned og op ad bjerget, El Gigante, så motion får vi i hvert tilfælde nok af på de ture.

Men selom vi er så dygtige til at få gået mange kilometer, så er vi jo ikke frelste og noget af det bedste vi ved, er at sætte os et lille hyggeligt sted og få en kaffe, frokost eller et godt glas rosevin, uhmmm, we love it!

Vi har efterhånden fundet nogle faste steder, som vi holder ekstra meget af og et af dem er her på havnen i Algarrobo Costa, hvor der hver lørdag er lørdagsjazz eller blues – megahyggeligt. Maden er ikke noget særligt, men heller ikke desideret dårlig og vi bliver mætte, lytter til dejlig musik, ser glade mennesker bryde ud i spontan dans, mænd på Andalusier-heste øve trin langs restauranten i takt til musikken, fantastiak, bare fantastisk.

IMG_3091
Sådan skal det gøres – og så på asfalt!
IMG_3099
Så må der danses!

Det er så vidunderligt at være en del af, at jeg af og til bliver næsten rørt over at få lov at opleve det autentiske liv dernede. Tak!

Vi snakkes inden længe:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.