Livsstil

1 års fødselsdag – to fejringer på EN uge

 

1 års fødselsdag – to fejringer på EN uge. Hvis du har fulgt med hos mig siden sidste år (eller længere tilbage) så vil du vide, at vi var så over priviligerede, at blive mormor og farfar præcist for et år siden til to små piger – med en uges mellemrum. Tænk, at to af vores børn fik babyer indenfor samme uge – det er da et vildt tilfælde, ikke?

Nu er der så gået et år siden og de to små, dejlige prinsesser er blevet fejret med hver sin fest og masser af gæster og gaver. Hvor er det fantastisk at se, hvad sådan nogle små bitte mennesker kan nå at lære på kun et år. De er begge så dygtige og nogle glade små piger, der allerede er startet i henholdsvis dagpleje og vuggestue.

Jeg havde købt helt ens gaver til dem, for jeg synes at det er så cute, at de har den samme dukke at lege med (det er nok bare mig der er en tosset mormor/bonus-farmor) og jeg kunne da se, at både dukker (jeg skriver uge om dukkerne senere) og æskerne var et hit♥

1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
lily er ældst af de to små prinsesser
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
æsken er også sjov
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
aaaaa, aaaaa – dukken blev undersøgt grundigt
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
leonora er den yngste af de to
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
nøjjj – mor synes også at dukken er fin
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
home made – respekt!!
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
der pakkes ud….
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
lille a – elsker også emballagen
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
mon han letter?
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
sikke en fest hun havde
1 års fødselsdag - to fejringer på EN uge
den forfølger os åbenbart overalt;-)

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.