Livsstil

Asi – de fineste dukker

Asi - de fineste dukker
pretty doll

Asi – de fineste dukker og så er de tilmed ‘født’ i Spanien♥

Da jeg skulle finde på gaver til vores to mindste Guldklumper, Lily og Leonora Elvira, spurgte jeg selvfølgelig mødrene først. Nicole, som er mor til Leonora, fortalte så om Asi-dukkerne, som jeg aldrig havde hørt om før. Jeg kender da godt til babydukker, som Baby-Born og andre og dem havde mine døtre selv da de var i dukke-alderen. Det var med dukkevogn, højstol, klapvogne, sutteflasker og das ganze molevitten, så jo, jeg kender godt babydukker.

Men de hersens kendte jeg så ikke. Det kom jeg til. For jeg gør jo ikke noget halvt, vel? Tog lige en surf-tur på nettet, læste på lektien og vupti, så var der bestil to styks af den lækre slags.

Altså, der findes dukker og så er der dukkerne fra spanske Así – det er dukker hvor ikke to er helt ens og alle er kendetegnet ved fine udtryk og masser af detaljer. Así er et familieejet og –drevet firma, der siden 1942 har produceret dukker, dukketøj og dukketilbehør. Alt bliver designet og produceret i Spanien.

Dukkerne kommer i både almindelig dukkestørrelse og i rigtig babystørrelse – det sidste er noget mange børn synes er ekstra sjovt, når de rolleleger med dukker. Dukkerne er samlet i serier hvor hver serie har et tema og der er dukker til næsten alle aldre.

Den dukke jeg valgte til de små prinsesser hedder gud hjælpe mig ‘Leonora’ – hvad er oddsene lige for det? Leonoradukken er åbenbart den mest populære af Asi-dukkerne, fordi den med sine 46 centimeter næsten har rigtig babystørrelse. Det er en luksusdukke, hvor der er kælet for detaljerne, blandt andet har Leonora-dukken et meget ægte og sødt blik. Dukken er CE-mærket og anbefales fra 3 år.

Asi-Leonora dukkerne har personlighed og detaljer, som man ikke ser hos de fleste andre dukker. Dukkerne findes med både blød krop, så dukken føles lidt som en rigtig baby, eller med en hård krop, så den nemmere kan sidde op og så den eventuelt kan komme i bad – dukkerne fås også i flere størrelser.

Jeg bestilte og købte dukkerne hos Børnenes Kartel her i byen og fik en super fin service, da jeg hentede dukkerne i den fysiske butik inde på gågaden et par dage efter bestillingerne. De var klar til afhentning og i de der flotte æsker, som børnene også faldt for – og forældrene, mest mødrene;-)

 

Asi - de fineste dukker
fin æske
Asi - de fineste dukker
alle er spændte…

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.