Livsstil

Kurs mod fjerne kyster – totalt yndlingsserie p.t.

Har lige set ugens afsnit af serien og det var da helt fantastisk at få fortællingen om mytteriet på Bounty og om hvordan efterkommerne efter mytteristerne stadig lever på Pitcaine Island….

Hvor ofte har vi ikke hørt om Mytteriet uden aldrig rigtig sådan at kende den hele, vilde og fantastiske historie.

Long boats på Pitcairn Island Anløbsbroen set fra oven

Da vi selv sejler rigtigt meget – dog kun i Danmark – er det ekstra fascinerende, at følge det gode skib Havana’s tre år lange jordomsejling med den helt pragtfulde familien Beha ombord. Den skønne familie er da om nogen, cirka de bedste rollemodeller for hvordan man som familie bør være sammen. De har respekt for hinanden, de bekymrer sig for hinanden og elsker hinanden uanset hvor de er og hvad de oplever….Selvfølgelig har de da helt sikkert også øjeblikke, hvor glansbilledet krakelerer en smule, men de håndterer det bare super og med en god forståelse for hinandens forskelligheder – skønne mennesker:-)

Hvis du ikke har set nogle af afsnittene endnu, kan jeg bare varmt anbefale at du hopper med i fanskaren…

Se med!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.