Livsstil

En dejlig, hyggelig og festlig weekend er ovre…..!

Smukt!

Hvor var det en dejlig, festlig og hyggelig aften vi havde i lørdags til fødselsdagsfejring her i huset:-)

Alt gik efter planen og jeg fik selvfølgelig ikke taget alle de fotos som jeg havde regnet med, for når man laver alt selv fra bunden, så er der altså meget at se til og kameraet fik overhovedet ikke sin tid:-(

Vi spiste og nød vinen og vi kunne næsten ikke stoppe, så klokken blev midt om natten inden vi fik fundet dynerne og så kan du nok regne ud hvad søndagen gik med…? Jeps! Oprydning og reparation med colaer, men det var også okay, for det var det hele værd efter sådan en dejlig aften:-) Jeg holder jo heldigvis af alle aspekterne af at invitere til gæstebud, lige fra indkøb over planlægning af menu, borddækning til oprydningen dagen derpå, bare fordi jeg elsker at have gæster..

Nå, men nu går vi en mere rolig uge i møde. Der bliver ingen vilde fester, bortset fra at nogen flyver til UK for at se bold sidst på ugen (og det er heller ikke mig), så jeg har planlagt hyggeaften med yngstebarnet,hvor vi skal tøsehygge med madlavning og manicure…. Jeg glæder mig! Men inden da er der et dejligt cafe-besøg i vente og så skal der ellers lades op til næste uge, hvor jeg både skal til frisør og hudplejer og der er personalefrokost om fredagen og så at det andet ind i mellen, som garanteret dukker op og det er bare skønt, at der altid sker en masse, for så går tiden hurtigt og lige pludseligt er det den 10. marts og vi siger good-bye!!

En dejlig, hyggelig og festlig weekend er ovre.....!
Syns’ bare det er så pænt…..

 

 

 

 

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.