Livsstil

Vejr- og stilet status!

 

image

Vejr status her fra “Susie” er at den vejrsten vi så på H.C. Andersen Golf i Bogense for nogle uger siden er knastør og varm, så det må være tørvejr og solskin!☀️☀️☀️☀️

Og det passer😉

Vi har det mest pragtfulde vejr og nyder livet i fulde drag…..Jeg kan nu konstatere, at jeg på knapt tre uger kun har haft stiletterpå 2, læs TO, gange….Hvad sker der? Jeg går i Birkenstock og sejlersko det meste af tiden, hvis jeg ikke lige går i bare fødder – og jeg elsker det, MEN glæder mig alligevel også til at stiletterne skal frem igen👠

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.