Livsstil

Første service eftersyn i Åbenrå….Nye vandpumper!

image

 

Første serviceeftersyn løber af stablen lige nu heri Åbenrå industrihavn, altså den lille bitte havn, hvor fiskerbådene holder til…

Vi skal have nye vandpumper om bord – begge til affalds vandtankene – fordi de gamle er slidt næsten helt op…

Planen er så at vi senere på dagen sætter kursen mod Marstal på Ærø, hvor vi bliver de næste dage.

Sidste gang jeg var på Ærø var for cirka 30 år siden, så mine forventninger er tårnhøje😉

Champagnen er på køl, klar til at proppen springer, så snart vi er i havn. Det er en knaldgod tradition vi har fået lavet og lidt heldigt, at vi ikke anløber en ny havn hver dag😉🍸

imageimage

 

Nå, nu kan det vist ikke vare længe før Kaptajnen sætter sit i stolen og vi får vinden i håret og marsvin om bagbord⚓️⚓️⚓️

 

 

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.