Livsstil

Ugens pep-talk – altid på en mandag!

Ugens pep-talk – altid på en mandag! Simpelthen fordi det er den dag, de fleste har mest brug for det!

Jeg har ofte følt, at det er lidt spild af tid at sove! Altså, virkeligt! Så snart jeg vågner er jeg lysvågen, næsten med det samme og så står jeg op. Det er yderst sjældent at jeg kan blive liggende i sengen i mere en et par minutter, fordi jeg synes jeg spilder tiden, spilder livet ved at ligge der og blomstrer. Der er jo 1000 ting, som er mere spændende end at ligge i sengen – (ahhh, lidt lyv, for måske kan jeg lokkes med iPad og morgenmad på sengen;-)) Men for det meste er jeg oppe straks, min øjne slår sig op. Vi har jo også den lille gavtyv til Bobo, som skal ud og tisse om morgenen, men tænk, han sover nogle gange længere end os:-)

Men hvad jeg lige ville sige i dag, er at det gælder om at leve mens vi gør det, ikke spilde tiden med pjat og ufred, få det bedste ud af hver eneste minut på dagen og så måske lige stå lidt tidligere op, for så bliver dagen længere og vi kan nå at leve mere!!

Got it?

Ha’ en helt igennem forrygende mandag!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.