Livsstil

Status på gæsteværelserne!

Status på gæsteværelserne!
Stuen

Som tidligere lovet får du her en opdatering på min projekt med at indrette gæsteværelserne påny!

Jeg har jo ventet et par uger på at de nye møbler skulle ankomme og det gjorde de så i sidste uge og så kan du tro, at jeg kunne komme igang med indretningen, for det er bare noget at det jeg holder mest af…

Farverne er afstemt efter at alle vægge er hvide og gulvene har sort-grå tæpper, så jeg tænkte at det ville blive rigtigt pænt med sort og grålige nuancer blandet med kobber og den nye rosa/lys kobber farve, som er i de fleste møbel- og brugskunstbutikker lige nu.

Status på gæsteværelserne!
Kig fra stue til soveværelse

Altså, hvis du spørger mig, hvad jeg selv synes, så må jeg bare sige, at jeg er ganske godt tilfreds med resultatet. Der er blevet rigtigt hyggeligt dernede og lyst og venligst, faktisk er det lige præcis sådan et sted, jeg godt selv gad at overnatte, så nu glæder jeg mig bare til de første gæster har været her, så jeg kan få noget feed-back fra dem også;-)

Status på gæsteværelserne!
SÅ hyggeligt!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.