Rejser

I am very busy – rejsedag i morgen!

I am very busy - rejsedag i morgen!

I am very busy – rejsedag i morgen! Dagen i dag – fredag – går med at få slået knude på alle de løse ender, som på en eller anden helt forunderlig måde altid hænger og slasker, når vi er ved at være klar til at rejse et eller andet sted hen. Når vi så også skal rejse U D E N Skibshunden, ja, så er det bare ikke nemt at få pakket kufferter.

Den lille bandit ved udmærket godt hvad en kuffert er til for og han slår sig ned øverst på tøj og andet indhold og campere så der, lige fra jeg henter den første kuffert og til den sidste er lukket og skal bæres ned i bilen. Nøj, vor er han svær at rejse fra – han kigger virkeligt anklagende på os hele tiden, som om han tænker at nu er vi de ondeste i hele verden. Han ved nemlig godt at han ikke skal med, fordi hans rejsetaske I K K E er stillet frem!! Puuuhh, godt han skal med næste gang, for nu må jeg virkelig op i gear hvis jeg skal nå det hele i dag.

I morgen tidlig, T I D L I G T, er det afgang mod Gardasøen!! Tju-hej, hvor vi glæder os til en uges afslapning og F E R I E!!!!

Husk at du kan følge mig på Instagram under @mormormedstiletter og  på Facebook og så tror jeg da også jeg kan nå et indlæg eller to i ugens løb!!

 

i w i s h !!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.