Livsstil

Thistlewood Farm – lækker blog, must see!

 

Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
k a r i a n n e s k ø k k e n

Thistlewood Farm – lækker blog, must see! I hvert tilfælde hvis du ligesom jeg er lidt pjattet med boligindretning og med at pynte op til alle højtider, på den der lidt luksus agtige måde…

Karianne er mega kreativ og mor til et sæt tvillinge piger, og så har hun og hendes mand sadlet helt om i livet og er flyttet væk fra storby og larm og ud hvor der er ro og fred.

Hendes stil i boligindretning er lige spot on og jeg drømmer bare om et stort hus, hvor jeg kan indrette og male og hygge, ligesom hun gør og med god tid til det, så jeg kan fordybe mig og virkelig være kreativ og omhyggelig med alt. Til jul inspirerer hun mig for eksempel helt vildt og der er altid masser af gode ideer at hente til enhver lejlighed.

Thistlewood Farm er der DIY kategori og en hyggelig side om hende og familiens liv og så skriver hun bøger og  meget, meget mere, som gør at jeg vil anbefale dig at smutte derover og tjekke bloggen ud selv.

Billederne her i indlægget har jeg ‘lånt’ fra bloggen, så I kan se hvad jeg mener om lækkerhed hos Karianne – god fornøjelse!!

Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
f l o t b l o g
Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
s t u e
Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
m e r e l æ k k e r h e d

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.