Livsstil

Thistlewood Farm – lækker blog, must see!

 

Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
k a r i a n n e s k ø k k e n

Thistlewood Farm – lækker blog, must see! I hvert tilfælde hvis du ligesom jeg er lidt pjattet med boligindretning og med at pynte op til alle højtider, på den der lidt luksus agtige måde…

Karianne er mega kreativ og mor til et sæt tvillinge piger, og så har hun og hendes mand sadlet helt om i livet og er flyttet væk fra storby og larm og ud hvor der er ro og fred.

Hendes stil i boligindretning er lige spot on og jeg drømmer bare om et stort hus, hvor jeg kan indrette og male og hygge, ligesom hun gør og med god tid til det, så jeg kan fordybe mig og virkelig være kreativ og omhyggelig med alt. Til jul inspirerer hun mig for eksempel helt vildt og der er altid masser af gode ideer at hente til enhver lejlighed.

Thistlewood Farm er der DIY kategori og en hyggelig side om hende og familiens liv og så skriver hun bøger og  meget, meget mere, som gør at jeg vil anbefale dig at smutte derover og tjekke bloggen ud selv.

Billederne her i indlægget har jeg ‘lånt’ fra bloggen, så I kan se hvad jeg mener om lækkerhed hos Karianne – god fornøjelse!!

Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
f l o t b l o g
Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
s t u e
Thistlewood Farm - lækker blog, must see!
m e r e l æ k k e r h e d

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.