Rejser

Okay Lazise – here we come!

Okay Lazise - here we come!
s m u k t

Okay Lazise – here we come! Nu er jeg næsten færdig med at pakke kufferter og få styr på alt andet, blandt andet denne her blog, som har drillet mig virkeligt meget i dag. Jeg har lige snupset nogle fotos fra nettet, så’n bare lige for at se hvad der venter os og det blive sgu godt. Der kommer ‘rigtige’ fotos på bloggen hen ad vejen, bare vent!!

Vores venner, som allerede er dernede og bor på en campingplads i et lækkert mobilhome, har skrevet efter rugbrød, så det er indkøbt og pakket og alt er klart til afgang seriøst tidligt i morgen, hvor vi bliver hentet og kørt til lufthavnen af Mellemste datter. 

V I  G L Æ D E R  O S!!

Okay Lazise - here we come!
m u s t s e e
Okay Lazise - here we come!
m o n d e r e r b u t i k k e r?
Okay Lazise - here we come!
v i s k a l s e j l e

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.