Livsstil

Tju hej – så er vi her igen!!!!

Tju hej - så er vi her igen!!!!
Så sandt!

Tju hej – så er vi her igen!!!!

Endelig mandag, så vi kan komme videre og få en hverdag, hvor alt er normalt (og forudsigeligt:-))

Nej, spøg til side – M A N D A G here we come og vi er S Å klar til en nye uge fyldt med udfordringer og muligheder for at gøre det bedre end sidste uge.

Mind så lige dig selv om at du er ret fantastisk, ikke?!!!

Ha’ en helt totalt, forrygende og fantastisk uge – vi snakkes!!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.