Livsstil

Stryger du – jeg gør

Stryger du – jeg gør og jeg gør det med glæde. Jeg har altid hygget mig med at stryge. Elsker at se tøj og andre tekstiler blive glatte og ligge pænt sammenfoldede på hylderne bagefter.

Lækker følelse

Det er sgu da en fornøjelse at putte sig under en knitrende, glat og sprød, nystrøget dyne i stedet for en som er betrukket med et krøllet et. Jeg ved godt, at når man har sovet bare EN nat i sengetøjet, så er det alligevel ikke glat og nystrøget længere.

Men man kan altså sagtens se, om sengetøj har været strøget eller ej – også efter flere dage (mit falkeblik kan i hvert tilfælde).

Det er lidt ligesom, når man sover på et fint hotel. Det elsker jeg bare og en af grundene er at sengetøjet altid er strøget/rullet og er lækkert at hoppe i. Det er som om jeg bare sover bedre, i sådan noget sengetøj.

Den fornemmelse elsker jeg også at have derhjemme – hvorfor ikke?

Så jeg stryger! Jeg stryger også viskestykkerne!! Det er igen fordi det er lækkert at tage et friskt viskestykke op ad skuffen, når det er strøget i stedet for et med krøllede kanter, som måske ikke engang er lagt pænt sammen.

Eller at se skjorter og poloer hænde sirligt, strøgne og helst i farveorden;-)

Stryger jeg alt?

Der er mange som joker med at jeg stryger alting. “Stryger du også undertøjet”? Nej, nej, dog ikke, men T-shirts, uanset om de er til hjemmebrug, sport eller de dyre af slagsen.

Nogle vil sige, at det er spild af kostbar tid.

Nej, det synes jeg overhovedet ikke. Den fornøjelse jeg har af selve processen og det dejlige resultat bagefter, er belønning nok for den tid jeg bruger på strygning.

Laura Star – stryge grej

Jeg har endda investeret i et super professionelt stryge system, som bare kan klare de værste folder.

Jeg må sgu også helt ærligt indrømme, at jeg har holdninger til mennesker som ikke stryger…..I min bog får de karakterer. Lidt ligesom man kan dømme mennesker efter om deres have er velplejet eller bilen er vasket.

Ordentlighed

Det har med ordentlighed at gøre. Jeg elsker ordentlighed – og ordentlige mennesker.

Jeg ved også godt, at det koster tid. Men tiden skulle måske i stedet have været brugt på f.eks. at se en film.

Jeg ser film og andet, mens jeg stryger. Undtagen om sommeren, hvor jeg stryger udendørs. Der hører jeg ofte musik til:-) Mega hyggeligt…

Stryger du – jeg gør!

5 Comments

  • Elsebeth

    Når man stryger sit sengetøj, bliver fibrene lagt ned og holder sig pænt længe i modsætning til ustrøget tøj, hvor fibrene stritter til alle sider og hurtigt bliver nussede. Jeg sværger til hvidt Georg Jensen-sengetøj, som man kun får den fulde glæde af, når man stryger det; striber/mønstre med forskellig glans træder tydeligt frem. Min søn stryger også sengetøj, viskestykker, lommetørklæder og skjorter – han har aldrig kendt til andet. Der er nu også noget velholdt over en mand med strøget skjorte, smukke lommetørklæder (og lange sokker!). Det ser nu ikke godt ud, når en mand hiver en krøllet klud op af lommen på sin pæneste habit til en festlig lejlighed – eller på sine cowboybukser i det daglige. “Der må gerne være lidt stil over det!”, som min mor sagde. OG ikke for de andres skyld, men for vores egen,
    siger jeg …

  • Anne

    Lækkert med nystrøget, enig!! Det er så pænt. Og lækkert walk-in I har. Du burde evt lave et indlæg om hvordan du har arrangeret det :). Vi skal snart flytte og jeg glæder mig til walk-in så der kan komme mere orden i det, da vi så også får mere plads 🙂 Hader uorden

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.